Ömerağa Mah. Fethiye Cad. Öztalay İş Hanı Kat:1 D:173
Şehrin Dijital Ajansı'nıSosyal Medyada Takip Edin ->
Ücretsiz Analiz
Ömerağa Mah. Fethiye Cad. Öztalay İş Hanı Kat:1 D:173
Şehrin Dijital Ajansı'nı Sosyal Medyada Takip Edin ->
Ofis Adresimiz :
Ömerağa, Fethiye Cd. Öztalay İş Hanı Kat:1 D:173, 41300 İzmit/Kocaeli
E-Posta
info@kocaelidijital.com
Telefon :
0(501) 222 41 61

Dijital'deWeb Sitenizi Ücretsiz Analiz Edelim!

Kocaeli Dijital olarak, web sitenizi ücretsiz analiz ederek eksiklerinizi tespit ediyor ve size özel çözümler sunuyoruz. Profesyonel web sitesi analiz hizmetimiz ile sitenizin performansını artırın ve dijital dünyada öne çıkın!

Analiz Kapsamında Sunulan Hizmetlerimiz:

  • Kurumsal Kimlik Değerlendirmesi: Logonuzun ve renk uyumunuzun incelenmesi.
  • İçerik Analizi: Sitenizdeki içeriklerin yeterliliğinin değerlendirilmesi.
  • Yazılım Altyapısı İncelemesi: Uzman yazılımcılarımız tarafından teknik altyapı kontrolü.
  • Kullanıcı Deneyimi ve İşlevsellik: Sitenizin kullanıcı dostu olup olmadığının değerlendirilmesi.
  • SEO Uyumluğu: Arama motoru optimizasyonu açısından sitenizin incelenmesi.
  • Mobil Uyum: Sitenizin mobil cihazlarla uyumluluğunun kontrolü.
  • Tarayıcı Uyumluluğu: Farklı tarayıcılarda düzgün çalışıp çalışmadığının kontrolü.
  • Hız ve Performans: Sitenizin hız, ping ve sunucu süresinin analizi.

Ücretsiz analiz formumuzu doldurarak, web sitenizin eksiklerini tespit edebilir ve size özel çözüm önerilerimizi öğrenebilirsiniz. Hemen formu doldurun, profesyonel web sitesi analiz hizmetimizden faydalanın!

Kocaeli Dijital

Hadi Sitenizi Analiz Edelim

Bu formu bitirebilmek için tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Onay kutusu
7757341 scaled

01 Web SiteÜcretsiz Web Site Analizi

Web sitenizi ücretsiz analiz ederek, mevcut eksiklerinizi tespit ediyor ve size en uygun çözümleri sunuyoruz. Bu sayede, mükemmel bir web sitesine sahip olmanızı sağlıyoruz.

Kocaeli Dijital olarak, size tamamen profesyonel bir web sitesi sunarak, günümüz teknolojilerine uyum sağlamanızı ve rekabet ortamında güçlü bir imajla yer almanızı sağlıyoruz. Web sitemizde yer alan ücretsiz web sitesi analizi formunu doldurduktan sonra, sitenizin eksiklerini analiz ediyor ve size özel bir web sitesi fiyat teklifi hazırlayarak, en kısa sürede sizinle iletişime geçiyoruz.

02 KurumsalKurumsal Kimlik Analizi

Web sitenizin kurumsal kimliği detaylı bir şekilde incelenir. Bu aşamada, logonuzun, web siteniz ve sitenizin renkleriyle uyumuna dikkat ederiz. Grafik tasarım açısından profesyonel bir görünüm elde etmeniz için gerekli değerlendirmeleri yaparız.

03 İçerikWeb Site İçerik İncelemesi

Web sitenizde bulunan içerikler, yeterlilik ve kaliteleri açısından değerlendirilir. Kullanıcılarınıza doğru ve etkili bilgi sunmanız için içeriklerinizin yeterliliğini analiz ederiz.

4487198

Web Tasarım Hizmetleri İçin Teklif Alın

Web tasarım ve daha fazla dijital hizmet isteğiniz var ise bize ulaşın.

4133820

04 YazılımYazılım Alt Yapı İncelemesi

Alanında uzman yazılımcılarımız, web sitenizin yazılım altyapısını detaylı bir şekilde inceler. Güvenlik, performans ve güncellemeler açısından sitenizin sağlam ve güncel olup olmadığını kontrol ederiz.

05 DeneyimKullanıcı Deneyim(UX)
Web Sitesi İşlevselliği

Web sitenizin kullanıcı gözünden kolay anlaşılabilir ve işlevsel olup olmadığını değerlendiririz. Kullanıcı dostu bir arayüz ile ziyaretçilerinizin sitenizde rahatça gezinebilmelerini sağlamak için gerekli düzenlemeleri öneririz.

06 SEOSEO Uyumluğu

Arama motoru optimizasyonu (SEO), web sitenizin başarısı için kritik öneme sahiptir. Sitenizin SEO uyumluluğunu detaylı bir şekilde inceler ve arama motorlarında üst sıralarda yer alabilmesi için gereken iyileştirmeleri öneririz.

07 MobilMobil Uyum

Web sitenizin mobil cihazlarda uyumlu olması, günümüz internet dünyasında vazgeçilmezdir. Sitenizin mobil cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışıp çalışmadığını analiz ederiz.

4700399
4300580

08 TarayıcıTarayıcı Uyumluluğu

Web sitenizin farklı tarayıcılarda düzgün çalışması önemlidir. Tarayıcı uyumluluğunu kontrol ederek, sitenizin her kullanıcıya ulaşmasını sağlarız.

09 HızHız ve Performans Analizi

Sitenizin hız, ping ve sunucu süresi gibi performans kriterlerini detaylı bir şekilde inceleyerek, daha hızlı ve verimli çalışması için gerekli önerilerde bulunuruz.

Web Tasarım Hizmetleri İçin Teklif Alın

Web tasarım ve daha fazla dijital hizmet isteğiniz var ise bize ulaşın.

17
13
8
3 1
15

Adım AdımWeb Tasarım
Hizmet Süreci

01
01

Kurumsal Çizgiler

Firmanızın kurumsal çizelgelerini belirleyelim ve bir sonraki adıma hazırlığı birlikte yapalım.
02
02

Sektör Araştırması

Site içeriğini tamamlayıp sektörünüz ile ilgili fotoğraf, bilgi ve şirket bilgilerinizin araştırmalarını yapalım.
03
03

Tasarım, Kodlama

Web tasarım için gerekli materyalleri topladıktan sonra kodlama ve tasarım kısmına geçelim.
04
04

Karar ve Revize

Oluşturulan bu tasarımı birde sizin gözünüzden inceleyelim ve revize taleplerinizi dinleyelim.

Dijital'deSizlere Yardımcı Olmaktan Mutluluk Duyarız

İçinde bulunulan dijital dünyada, modern ve vizyonel fikirlerle en iyi sonuçlara ulaşmayı hedefleyerek, yeteneğimiz olan çözümleri profesyonel bir bakış açısıyla sunmanın yanı sıra, bakış açımızı seven ve vizyonunu beğendiğimiz iş ortaklarıyla bir araya gelerek bir çok başarılı projeye imza atmanın gururunu 18 yıldır yaşıyoruz!

Bilişim sektöründe 15 yıldan fazla hizmet veren şirketimiz Kocaeli başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanında kendisine güven duyan işletmelere alan adı, barındırma, sunucu kiralama, web tasarımı, drone çekimleri, seo hizmetleri alanında hizmet vermeye devam etmektedir. 

Ofis Adresimiz

Ömerağa, Fethiye Cd. Öztalay İş Hanı Kat:1 D:173, 41300 İzmit/Kocaeli

E-Posta

info@kocaelidijital.com

Kocaeli Dijital

Bize Mesaj Gönderin

Aklınıza takılan tüm soruları cevaplamak için buradayız. 7/24 Whatsapp hattımızdan bizlere kolayca ulaşabilir yada arayabilirsiniz.

Bu formu bitirebilmek için tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.

Size Nasıl Yardımcı Olalım?

Ücretsiz web site analizi için web sitemizdeki formu doldurmanız yeterlidir. Formu doldurduktan sonra uzman ekibimiz sitenizi çeşitli kriterlere göre inceleyecek ve sonuçları size raporlayacaktır.

Web site analizi sırasında kurumsal kimlik, içerik yeterliliği, yazılım altyapısı, kullanıcı deneyimi, SEO uyumluluğu, mobil uyumluluk, tarayıcı uyumluluğu ve site hızı gibi çeşitli kriterler incelenir.

Formu doldurduktan sonra, analiz süreci genellikle 2-3 iş günü içinde tamamlanır. Sonuçlar detaylı bir rapor şeklinde e-posta ile tarafınıza iletilir

Evet, web sitenizin ilk analizi tamamen ücretsizdir. Amacımız, sitenizin mevcut durumunu belirlemek ve size geliştirme alanlarında yardımcı olmaktır.

Hayır, ücretsiz analiz hizmetimizden faydalandıktan sonra herhangi bir taahhütte bulunmanız gerekmemektedir. Analiz sonucunda size özel öneriler sunulacak, ancak bu önerileri uygulayıp uygulamamak tamamen sizin tercihinizdir.

Analiz sonuçları ile sitenizin eksik ve güçlü yönlerini öğrenebilirsiniz. Bu rapor doğrultusunda, eksiklerinizi gidermek ve web sitenizi geliştirmek için gerekli adımları atabilirsiniz. Kocaeli Dijital olarak size bu süreçte profesyonel destek sunmaktan memnuniyet duyarız.

Kocaeli Dijital, web tasarımı, sosyal medya yönetimi, dijital pazarlama ve marka danışmanlığı gibi çeşitli dijital hizmetler sunan bir ajanstır. Müşterilerimize dijital varlıklarını oluşturma, geliştirme ve yönetme konusunda profesyonel destek sağlıyoruz.

small c popup

Biz Sizi Arayalım

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak ister misiniz?